Bestil service

  Service eller reklamation

  Her kan du anmode om service eller indgive en reklamation. Vores service- og installationsafdeling vil kontakte dig for at aftale en passende tid. Ved akutte problemer uden for normale åbningstider, kan du kontakte vores vagt på 77303333.

  Hvis du har købt en varmepumpe fra RIEL Energi, får du en 5-årig garanti ved køb af luft/vand og 2 års garanti ved køb af luft/luft. Garantien dækker både installationen og produkterne fra RIEL Energi. Der er også mulighed for en 2 eller 5-årig serviceaftale med telefonisk eller skriftlig support. Ønsker du årlige fysiske besøg, anbefales en separat servicekontrakt med RIEL Energi.

  Garantien sikrer et velfungerende varmepumpeanlæg i garantiperioden, men kun for de leverede komponenter og ikke for kundens eksisterende varmeanlæg. Fejl på varmepumpen grundet kundens varmeanlæg er ikke dækket. Fejl på eksisterende installation, inklusive vand, varme og el i forbindelse med installationen, er heller ikke omfattet.

  Eventuelle udrykninger på grund af sådanne fejl faktureres efter RIEL Energis takster og forretningsbetingelser.

  Serviceaftalen inkluderer gratis udbedring eller udskiftning af produktfejl i de første 2-5 år efter idriftsættelsen. RIEL Energi tilbyder også en forlænget servicekontrakt efter de første 5 år. Kontakt os for priser på denne kontrakt.

  cross